Parterapi

ParTerapi

Jeg tror at alle par kan reddes. Men begge må ville det og det er viktig å komme tidlig nok. Mange venter dessverre så  lenge at det er mer fornuftig å jobbe med skilsmissecoaching istedenfor parterapi.


Sørg for å ikke være en av de. Kom tidlig nok!


Enten dere har mistet forelskelsen/gnisten, blitt tatt av tidsklemma, opplevd utroskap eller befinner dere i en krise/vanskelig situasjon, er det helt mulig å skape et godt, varig forhold under forutsetning av at begge vil det og er villig til å gjøre en innsats.


Da kan jeg bistå med å lære dere mer om hvordan å forstå hverandre bedre, kommunisere bedre, planlegge bedre og finne tilbake gnisten. 


I parterapi jobber vi med samtale og coachingøvelser. Noen ganger er det også nødvendig at dere kommer en-og-en dersom en eller begge har egne problemstillinger å jobbe med som ikke direkte berører parforholdet, men som er en del av det store bildet. 


Det aller viktigste altså, kom før det er for sent :)Du kan bestille time her:

https://ceciliehunvik.onlinebooq.net

Terapi

OG COACHING

Firmaet ble grunnlagt i 2010 av Cecilie Hunvik og har siden da hjulpet mennesker gjennom

en-til-en coacing, gruppeterapi, kurs, undervisning og foredrag. SolstadTerapi og coaching tibyr i dag SelvutviklingsSkole, kurs og utdanning for alle som vil hjelpe seg selv og/eller andre. Se www.solstadakademiet.no for mer informasjon

NYTTIGE LINKER

GRATIS HJELP, FILMER OG NYTTIGE NETTKURS


Her på nettsiden kan du finne mange ressurser for hjelp til selvhjelp, klikk her


KURS OG UTDANNING


I Oslo tilbys et bredt utvalg at kurs og utdanninger for deg som vi lære for å hjelpe deg selg og/eller andre, klikk her

KONTAKTINFORMASJON

SolstadAkademiet

Skippergata 9

Oslo sentrum

Telefon:

41447471