Kosthold og livsstil

Kosthold og livsstils Coaching

Er det på tide å endre kosthold, begynne å trene, sove bedre, bli mer energisk eller rett og slett bare ha det bedre og føle at livet går på skinner? Eller er det på tide med en intoleransetest?


Hva du spiser, hvordan du trener, sover og tenker har alt å si for hvordan du har det, hvor mye du orker og hvordan du opplever egen helse/immunforsvar.


Kanskje har du konkrete planer for hva du vil endre eller kanskje kjenner du bare en uspesifikk følelse av at det er tid for endring.


Hva som enn er din bestilling, kan jeg hjelpe deg med det. Jeg har jobbet med veiledning innen kosthold og helse i 10 år. Enten du bare vil ha bedre rutiner, gå ned/opp i vekt eller vil gjøre en helomvending, kan jeg bistå den prosessen.


Det gjør vi gjennom en kombinasjon av planlegging, samtaler, coachingøvelser og hypnose. Jeg kommer også til å gi en kort innføring i det jeg kaller sunt, norsk bondevett, som tar deg tilbake til en livsstil som er mer naturlig for kroppen din. Hos meg får du ingen diett, fordi jeg mener at du ikke behøver en, men om du vil ha hjelp til å følge en, legger vi det inn i planen din. Det finnes mange bra dietter der ute, jeg vil bare ikke gjøre det valget for deg. De fleste kommer i mål med en kombinasjon av sunt, norsk bondevett og mindfulnes/tilstedeværelse, helt uten å veie, telle og avstå. Idrettsutøvere eller andre som har store, konkrete mål, kan behøve dietter og strengere planer, om du er en av de, vet du det nok allerede, ta i så fall med gjeldende/ønsket plan til første time.


Kosthold og livsstil er lett hos meg og du vil oppnå raske resultater.


Du kan bestille time her:

https://ceciliehunvik.onlinebooq.net

Terapi

OG COACHING

Firmaet ble grunnlagt i 2010 av Cecilie Hunvik og har siden da hjulpet mennesker gjennom

en-til-en coacing, gruppeterapi, kurs, undervisning og foredrag. SolstadTerapi og coaching tibyr i dag SelvutviklingsSkole, kurs og utdanning for alle som vil hjelpe seg selv og/eller andre. Se www.solstadakademiet.no for mer informasjon

NYTTIGE LINKER

GRATIS HJELP, FILMER OG NYTTIGE NETTKURS


Her på nettsiden kan du finne mange ressurser for hjelp til selvhjelp, klikk her


KURS OG UTDANNING


I Oslo tilbys et bredt utvalg at kurs og utdanninger for deg som vi lære for å hjelpe deg selg og/eller andre, klikk her

KONTAKTINFORMASJON

SolstadAkademiet

Telefon:

41447471