Massasje

Terapeutisk Massasje

De fleste av mine klienter kombinerer terapi og massasje. Årsaken til det er at når livet er vanskelig begynner vi å spenne musklene og sove dårlig. Dette blir lett en ond sirkel som til slutt ender i varige plager. 


Det kan derfor være lurt å kombinere et terapeutisk forløp med terapeutisk massasje.


Hva er forskjellen mellom terapeutisk massasje og klassisk massasje? I den terapeutiske massasjen jobber vi med de stedene på kroppen som er preget av din livssituasjon og som viser seg gjennom spenninger. Dette kombineres med terapeutisk samtale mens du ligger på benken. Gjennom en fullkroppsmassasje, vil jeg finne både kjente og ukjente muskelspenninger du med fordel kan løse opp.


Terapeutisk massasje gir altså både emosjonell og fysisk lettelse, dette er veldig godt for deg og din prosess videre.


Kan man bestille bare terapeutisk massasje, uten et terapi/coachingforløp? Absolutt, gjennom terapeutisk massasje får du en ja-takk-begge deler løsning. Alle timer starter med en innledende terapeutisk samtale, etterfulgt av ca 50 min på massasjebenken.


Dette er en skånsom, behagelig og virkningsfull terapimetode.


Du kan bestille time her:

https://ceciliehunvik.onlinebooq.net


Terapi

OG COACHING

Firmaet ble grunnlagt i 2010 av Cecilie Hunvik og har siden da hjulpet mennesker gjennom

en-til-en coacing, gruppeterapi, kurs, undervisning og foredrag. SolstadTerapi og coaching tibyr i dag SelvutviklingsSkole, kurs og utdanning for alle som vil hjelpe seg selv og/eller andre. Se www.solstadakademiet.no for mer informasjon

NYTTIGE LINKER

GRATIS HJELP, FILMER OG NYTTIGE NETTKURS


Her på nettsiden kan du finne mange ressurser for hjelp til selvhjelp, klikk her


KURS OG UTDANNING


I Oslo tilbys et bredt utvalg at kurs og utdanninger for deg som vi lære for å hjelpe deg selg og/eller andre, klikk her

KONTAKTINFORMASJON

SolstadAkademiet

Telefon:

41447471