Parterapi

ParTerapi

Vil dere finne tilbake til hverandre, eller kanskje dere vil ha hjelp til å skilles som gode venner?


Etter ti års praksis som coach har jeg og min kollega Malin Lindh utarbeidet en velfungerende modell for å jobbe med par som strever med veien videre.


Hos oss får dere hver deres coach som jobber sammen med å hjelpe dere dit dere ønsker. Malin jobber med mannen og jeg (Cecilie) jobber med kvinnen. På den måten får hver av dere jobbe med deres egne vanskeligheter uten å måtte tilrettelegge språk og væremåte i forhold til at den andre lytter. Malin og jeg snakker så sammen og samkjører coachingen etter deres ønske om retning. Ved behov kan vi også møtes alle fire eller med hele familien dersom det er barn i kabalen som dere vil at skal delta i prosessen. 


Vi jobber kontorløst noe som gjør at vi kan jobbe med dere uansett hvor dere befinner dere. Det løses ved at vi gjennomfører videokonsultasjoner. På den måten kan du møte oss hjemme, på jobb eller når du er utenlands. Ved behov for personlige møter, treffes vi til en kaffe i Lillestrøm/Oslo.


Vi tror at alle par kan reddes. Men begge må ville det og det er viktig å komme tidlig nok. Mange venter dessverre så  lenge at det er mer fornuftig å jobbe med skilsmissecoaching istedenfor parterapi.


Sørg for å ikke være en av de. Kom tidlig nok!


Enten dere har mistet forelskelsen/gnisten, blitt tatt av tidsklemma, opplevd utroskap eller befinner dere i en krise/vanskelig situasjon, er det helt mulig å skape et godt, varig forhold under forutsetning av at begge vil det og er villig til å gjøre en innsats.


Da kan vi bistå med å lære dere mer om hvordan å forstå hverandre bedre, kommunisere bedre, planlegge bedre og finne tilbake gnisten. 


I parterapi jobber vi med samtale og coachingøvelser. Mange trenger også å legge om både livsstil og vaner og der har vi også både kompetanse og erfaring til å jobbe med omlegging av livsstil. 


Det aller viktigste altså, kom før det er for sent :)


Så kommer det alle lurer på: Er det dyrt? Egentlig ikke. Spør hvem som helst som har skilt lag, å bryte opp og starte på nytt midt i livet, det er noe av det dyreste du foretar deg, både emosjonelt og økonomisk. I det perspektivet er parcoaching billig og den beste investeringen dere kan forta. En time hos hver av oss koster 799,- og det er en lav pris å betale for et bedre liv og en trygg, god fremtid. Det er veldig individuelt hvor mange timer hvert par trenger. Noen behøver bare noen få timer for å få en restart, mens andre ønsker at vi følger de i 6-12 måneder. Det kommer helt an på hva dere trenger og ønsker. Du kan bestille time ved å kontakte oss pr telefon. Vi tilbringer mye tid i møter og det kan være lurt å sende en sms om du ikke når oss, så kommer vi tilbake til dere ved første anledning:


Malin: 413 98 929

Cecilie: 41 44 74 71


Vi snakkes ;)


Hilsen Malin og Cecilie


Malin Lindh

Cecilie Hunvik

Terapi

OG COACHING

Firmaet ble grunnlagt i 2010 av Cecilie Hunvik og har siden da hjulpet mennesker gjennom

en-til-en coacing, gruppeterapi, kurs, undervisning og foredrag. SolstadTerapi og coaching tibyr i dag SelvutviklingsSkole, kurs og utdanning for alle som vil hjelpe seg selv og/eller andre. Se www.solstadakademiet.no for mer informasjon

NYTTIGE LINKER

GRATIS HJELP, FILMER OG NYTTIGE NETTKURS


Her på nettsiden kan du finne mange ressurser for hjelp til selvhjelp, klikk her


KURS OG UTDANNING


I Oslo tilbys et bredt utvalg at kurs og utdanninger for deg som vi lære for å hjelpe deg selg og/eller andre, klikk her

KONTAKTINFORMASJON

SolstadAkademiet

Telefon:

41447471