Samtaleterapi

SamtaleTerapi - Når du trenger noen å snakke med

Livet kaster ball med oss, hele livet. Når du trodde du hadde fortstått alt og hadde alt i orden, kommer en ny ball. Noen ganger kommer disse ballene for fort, for ofte og er for store. Har du noen gang hatt det sånn? 


At livet kaster så mange baller at du ikke henger med, ikke vet hva du skal gjøre og rett og slett mister motet?


Da er det viktig at du finner en å snakke med.


Mange opplever at deres nærmeste ikke er de rette å snakke med. Kanskje gir de forvirrende råd, råd du ikke vil lytte til, råd som virker motivert ut fra hva som er best for de eller kanskje du bare ikke vil "plage" de.


Da er det fint å oppsøke en objektiv samtalepartner som ikke kjenner de du kjenner. En som kan lytte, motivere og hjelpe deg å finne veien selv, men med støtte. 


Det er ingen av oss som er eksperter på livet, vi er nybegynnere alle sammen. Det er ikke noe galt med deg bare fordi du føler at verden blir for mye og du trenger hjelp. Tvert i mot er det en styrke at du innser det og oppsøker hjelp når du behøver det. 


Samtaleterapi er for deg som trenger å snakke, som vil ha en som lytter, for så å lirke deg videre. 


Samtaleterapi gjør godt, for alle, også for deg. 


Du kan bestille time her:

https://ceciliehunvik.onlinebooq.net

Terapi

OG COACHING

Firmaet ble grunnlagt i 2010 av Cecilie Hunvik og har siden da hjulpet mennesker gjennom

en-til-en coacing, gruppeterapi, kurs, undervisning og foredrag. SolstadTerapi og coaching tibyr i dag SelvutviklingsSkole, kurs og utdanning for alle som vil hjelpe seg selv og/eller andre. Se www.solstadakademiet.no for mer informasjon

NYTTIGE LINKER

GRATIS HJELP, FILMER OG NYTTIGE NETTKURS


Her på nettsiden kan du finne mange ressurser for hjelp til selvhjelp, klikk her


KURS OG UTDANNING


I Oslo tilbys et bredt utvalg at kurs og utdanninger for deg som vi lære for å hjelpe deg selg og/eller andre, klikk her

KONTAKTINFORMASJON

SolstadAkademiet

Telefon:

41447471