Skilsmissecoaching

SkilsmisseCoaching

Står du foran ditt livs største endringsprosess? Eller har livet nettopp falt i grus?


Uansett hva som er opptakten til og resultatet av din skilsmisse, trenger du nå en profesjonell å snakke med.


Det er så fort gjort å bli fortvilet, rådvill og handle i affekt. Men husk at de avgjørelsene du tar nå vil prege resten av livet ditt og hvis du har barn, vil de også preges av hva du foretar deg nå.


I en slik siutasjon er det uvurderlig å ha en objektiv sparringspartner, en som har gått veien før deg, som vet hva du trenger og hvilke muligheter som finnes. 


Å skape et godt liv etter skilsmissen er fullt mulig. Hva du trenger er veldig individuelt. Kanskje trenger du en å diskutere valgene dine med. Kanskje trenger du konkrete råd og veiledning. Kanskje trenger du hjelp til å legge en plan for veien videre. Eller kanskje du bare trenger et sted der det er ok å gråte og prate. Det er du som vet hva du trenger. Alt du behøver å gjøre er å oppsøke hjelp tidsnok.


For deg som skal skilles har jeg en egen ressursside, den finner du her:


http://dinskilsmissecoach.no

Terapi

OG COACHING

Firmaet ble grunnlagt i 2010 av Cecilie Hunvik og har siden da hjulpet mennesker gjennom

en-til-en coacing, gruppeterapi, kurs, undervisning og foredrag. SolstadTerapi og coaching tibyr i dag SelvutviklingsSkole, kurs og utdanning for alle som vil hjelpe seg selv og/eller andre. Se www.solstadakademiet.no for mer informasjon

NYTTIGE LINKER

GRATIS HJELP, FILMER OG NYTTIGE NETTKURS


Her på nettsiden kan du finne mange ressurser for hjelp til selvhjelp, klikk her


KURS OG UTDANNING


I Oslo tilbys et bredt utvalg at kurs og utdanninger for deg som vi lære for å hjelpe deg selg og/eller andre, klikk her

KONTAKTINFORMASJON

SolstadAkademiet

Telefon:

41447471