Svangerskapsterapi

Før og Etter Fødsel

SvangerskapsTerapi, før fødsel

Synes du det er vanskelig å være gravid?


Mange synes det. Kanskje er du redd noe skal gå galt, du har fremtidsfrykt, fødselsangst, strever med selvbilde/kropp/identitet, har depresjon, helseplager eller kanskje er du ensom eller strever med parforholdet eller problemer på arbeidsplassen?


Det er så mange ting som skal klaffe i denne tiden. Kanskje er du en av de som ser andre, lykkelige gravide og skulle ønske du hadde det like bra som de?


Da er det på tide å komme og ta en prat. Det er så mye vi kan løse på noen timer med samtale terapi og coaching, eller kanskje vi skal gjøre litt berøringsterapi eller hypnose. 


Enten du bare vil ha det bedre i svangerskapet, eller du trenger hjelp med å forberede deg til fødselen, kan jeg hjelpe deg. 


Du kan bestille time her:

https://ceciliehunvik.onlinebooq.net


Fødselsforberedelse


Trenger du å forberede deg til fødselen? Mange trenger å snakke om sine tanker rundt fødsel, enten det er første eller fjerde gang du føder. Kanskje har andre skremt deg med grusomme fødselshistorier, eller du har opplevd en eller flere vanskelige fødsler som du trenger å bearbeide før du skal føde igjen.


Eller kanskje vil du bare lære litt om pust og meditasjon til bruk under fødsel for å heve din opplevelse av forestående fødlsel.


Du kan bestille time her:

https://ceciliehunvik.onlinebooq.netEtter fødsel/barseltid


Å bli mor er en stor omveltning. Mange strever veldig etterpå og det snakker vi for lite om. De aller fleste føler seg ensomme med sine vanskeligheter og er redde for å snakke om det eller søke hjelp.


Det skal du ikke tenke. Det er helt naturlig å be om hjelp. Du har jo ikke gjort dette før. Og selv om du har født både 2 og 3 ganger, kan du likevel overraske deg selv med å få en sjokkerende fødsel eller hormoner/opplevelser som setter deg ut av spill.


Det er så mye som kan skje i tiden før, under og etter fødsel. Kanskje gikk noe galt helt på slutten, fødselen sjokkerte deg, eller du strever etterpå med fødselstraumer/tilknytning/hormoner/vonde opplevelser. Kanskje har du også relasjonsvansker med barnets far/dine foreldre/svigerforeldre som du trenger å snakke om .


Selv har jeg mistet 9 barn og født 3 levende barn gjennom veldig ulike fødsler. Derfor har det å jobbe med kvinner før/under/etter fødsel vært mitt terapeutiske hjertebarn i 10 år. 


Uansett hva du trenger hjelp med i barseltiden kan jeg hjelpe deg. Det gjør vi gjennom samtale, coachingøvelser, berøringsterapi, hypnose og i enkelte tilfeller massasje. 


Ta gjerne med barnet til timen om du vil, det er jeg vant med.


Du kan bestille time her:

https://ceciliehunvik.onlinebooq.net


Terapi

OG COACHING

Firmaet ble grunnlagt i 2010 av Cecilie Hunvik og har siden da hjulpet mennesker gjennom

en-til-en coacing, gruppeterapi, kurs, undervisning og foredrag. SolstadTerapi og coaching tibyr i dag SelvutviklingsSkole, kurs og utdanning for alle som vil hjelpe seg selv og/eller andre. Se www.solstadakademiet.no for mer informasjon

NYTTIGE LINKER

GRATIS HJELP, FILMER OG NYTTIGE NETTKURS


Her på nettsiden kan du finne mange ressurser for hjelp til selvhjelp, klikk her


KURS OG UTDANNING


I Oslo tilbys et bredt utvalg at kurs og utdanninger for deg som vi lære for å hjelpe deg selg og/eller andre, klikk her

KONTAKTINFORMASJON

SolstadAkademiet

Telefon:

41447471