Terapeutisk berøring

Terapeutisk Berøring

Har du hatt det så vondt at det har satt seg i kroppen?


Når vi har emosjonelle plager over tid, begynner vi å spenne musklene. Til slutt har vi gått med en spenning så lenge at den blir kronisk. Da oppsøker de fleste en fysioterapeut, kiropraktor e.l. eller tar medisiner mot smertene. Alle disse behandlingene hjelper som regel, men mange opplever dessverre at problemene stadig kommer tilbake. 


Det skyldes at du ikke har jobbet med den emosjonelle rotårsaken som skaper smerten. 


Det er det vi gjør i terapeutisk berøring. Jeg finner uregelmessighetene i kroppen din hvor du har spendt deg og jobber der, mens vi snakker om hvordan du har det/har hatt det/ønsker å ha det. På den måten forløses både den emosjonelle og fysiske smerten samtidig og kommer ikke tilbake, med mindre den gjenskapes.


Terapeutisk berøring er også en fin behandlingsmåte for uspesifikke ubehag og de vonde opplevelsene du kanskje ikke orker å snakke om, fordi vi kan begrense samtalen til et minimum. Det gjør vi via meditasonsteknikker som reduserer behovet for å snakke om det vonde. Da bestemmer du selv hvor mye du vil snakke og om hva. 


Terapeutisk berøring foregår på benk med klærne på. For mennesker som har opplevd ulike overgrep og ikke vil ligge underbehandling, er det mulig å sitte. 


Terapeutsik berøring brukes ofte ved spesifikke spenninger, men har også ofte god effekt på uspesifikke symptomer i hode, hals, bryst, mage og rygg som skyldes bevisste eller ubevisste spenninger. 


Du kan bestille time her:

https://ceciliehunvik.onlinebooq.net

Terapi

OG COACHING

Firmaet ble grunnlagt i 2010 av Cecilie Hunvik og har siden da hjulpet mennesker gjennom

en-til-en coacing, gruppeterapi, kurs, undervisning og foredrag. SolstadTerapi og coaching tibyr i dag SelvutviklingsSkole, kurs og utdanning for alle som vil hjelpe seg selv og/eller andre. Se www.solstadakademiet.no for mer informasjon

NYTTIGE LINKER

GRATIS HJELP, FILMER OG NYTTIGE NETTKURS


Her på nettsiden kan du finne mange ressurser for hjelp til selvhjelp, klikk her


KURS OG UTDANNING


I Oslo tilbys et bredt utvalg at kurs og utdanninger for deg som vi lære for å hjelpe deg selg og/eller andre, klikk her

KONTAKTINFORMASJON

SolstadAkademiet

Telefon:

41447471